Kompatible Versionen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Protein
- 55 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 92 g
- Ballaststoff
- 5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Komkommersalade met dille
10min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Chocolade salami
3 Std. 10 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min