Kompatible Versionen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Protein
- 55 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 92 g
- Ballaststoff
- 5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Spaghetti carbonara
40 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min