Geräte & Zubehör
Gebakken spinazie met eieren
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
harde kaas defrosted50 g
-
diepvriesspinazie for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)500 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bloem50 g
-
melk500 g
-
boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15 g
Kalorien
1327 kJ /
317 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Kaascrackers
2 Std. 30 Min
Uiensoep
1 Std.
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Vastensoep
30 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min