Geräte & Zubehör
Mediterraanse gebakjes
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 stuks
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
14 g
Kalorien
1731 kJ /
414 kcal
Fett
30 g
Ballaststoff
5.2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Ratatouille
40 Min
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Chocolade babka
3 Std.
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen