Geräte & Zubehör
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 30 Std.
4 portie
Zutaten
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2260.5 mg
Protein
39.1 g
Kalorien
3882.3 kJ /
928 kcal
Fett
33.5 g
Ballaststoff
15.4 g
Gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Kohlenhydrate
126.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Rudolphs Mocktail
30 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Chocoladetaart met Pistache
4 Std. 45 Min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min