Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 garlic clove
- 1 piece fresh ginger (approx. 1 in. x ¾ in.), peeled and sliced
- 2 oz carrot, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 16 - 18 oz chicken breast, boneless and skinless, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz green asparagus tips (approx. ½ bunch) (optional)
- 2 oz red pepper, diced
- ½ stalk fresh lemongrass (approx. ½ in. x 3 in.), thinly sliced
- 2 fresh kaffir lime leaves
-
2
oz frozen sweet corn
oder 2 oz fresh corn kernels - 2 tbsp fish sauce
- 2 tbsp tamari sauce
- 1 tbsp sesame oil
-
2
oz water
oder 2 oz chicken stock - 1 serrano chili, to taste, finely sliced into rounds (optional)
- 3 oz green onions, cut on the bias (approx. ¼ in.)
- 2 oz canned water chestnuts, drained and diced
- 1 oz cilantro, leaves and tender stems, finely chopped (approx. ½ bunch)
- 20 mint leaves, torn into small pieces
- ½ oz lime juice (approx. ½ lime)
- 27 oz iceberg lettuce, cored, wash and separate leaves, to serve
-
2
tbsp white sesame seeds, toasted
oder 2 tbsp pine nuts, roasted, toasted
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1534.9 kJ / 366.9 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Kohlenhydrate
- 22.3 g
- Fett
- 18.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.2 g
- Ballaststoff
- 8.2 g
- Natrium
- 1337.4 mg
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