Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
oder 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Fett
- 13 g
Alternative Rezepte
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Domatesli Risotto
30 min.
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min.
Sindirim Çayı
35 Min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Keine Bewertungen
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 Std.
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1sa 25 dk
Peynirli Karides Tava
35 Min
Patlıcan Beğendi
50 min