Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
TM6 TM5

Carrot Cake with Cream Cheese Frosting

4.3 (94 Bewertungen)

Zutaten

Carrot Cake

  • unsalted butter, to grease
  • 2 oz pecans
    oder 2 oz walnuts
  • 12 oz carrots, cut into pieces (approx. 6 carrots)
  • 9 oz all-purpose flour
  • 2 ½ oz brown sugar
  • 9 oz sugar
  • 1 tbsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp ground cloves
  • ⅛ tsp ground cardamom
  • 2 tsp baking soda
  • 1 tsp baking powder
  • 3 large eggs
  • 4 oz grapeseed oil
    oder 4 oz avocado oil
  • 1 can pineapple chunks (approx. 14 oz), drained
  • 6 oz buttermilk
  • 1 tsp vanilla
  • ½ tsp salt

Cream Cheese Frosting

  • 5 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
  • 8 oz cream cheese, cut into pieces
  • 8 oz confectioners sugar
  • 1 tsp vanilla

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2542.5 kJ / 607.7 kcal
Protein
6.9 g
Kohlenhydrate
76.1 g
Fett
32 g
Gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Ballaststoff
2.6 g
Natrium
481.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte