Fisk og kartofler med tomatsauce
TM31 TM5 TM6

Fisk og kartofler med tomatsauce

4.0 (1 Bewertung)

Zutaten

  • 800 g kartofler, skåret i mindre stykker (3-4 cm)
  • 30 g olivenolie, plus ekstra til smøring
  • 6 kulmule bøffer (120-200 g hver)
    oder 6 hvid fisk, fileter (120-200 g hver), alle typer hvid fisk
  • 2 tsk salt, efter smag
  • 150 g løg, skåret i halve
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g gulerødder, skåret i mindre stykker
  • 30 g olivenolie
  • 50 g hvidvin
  • 400 g tomat, skåret i mindre stykker
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 100 g vand
  • salt, efter smag

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1269 kJ / 302 kcal
Protein
33 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
7 g
Ballaststoff
3.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte