Dampede thailandske fiskekager
TM31 TM5

Dampede thailandske fiskekager

2.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • olie, til smøring
  • 2 - 4 kaffir limeblade, friske (se tip), uden stilk
  • 100 g grønne bønner, friske, trimmede
  • 2 forårsløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker
    oder 2 skalotteløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker
  • 600 g hvid fisk, fileter (fx torsk, snapper, aborre), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
  • 30 - 50 g rød karrypasta
  • 60 g kokosmælk
    oder 30 g kokosmælkepulver, opløst i 30 g varmt vand
  • 1 æggehvide
  • ½ - 1 tsk salt
  • 1000 g vand
  • 1 rød chili, frisk i tynde skiver, til pynt

Nährwerte
pro 3 stykker
Kalorien
840 kJ / 202 kcal
Protein
22 g
Kohlenhydrate
4 g
Fett
11 g
Ballaststoff
1.3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte