Geräte & Zubehör
Pork Buns (Nikuman)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10 g
Kalorien
1032 kJ /
246 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
2.4 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
JAPANESE CUISINE
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Beef Noodle Pho
45 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 Std.
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Damper with Golden Syrup Butter
40 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Jungli Laal Maas
5 Std.
Vegetable Spring Rolls
2 Std. 10 Min
Prawn Dumplings
1 Std. 15 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min