Geräte & Zubehör
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
24 pieces
Zutaten
-
chicken thighs, boneless and skinless sliced (3 cm) (see tip)400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)4
-
garlic cloves2
-
fresh coriander 4 sprigs cut in pieces, 2 sprigs roughly chopped leaves only, plus extra leaves for garnishing6 sprigs
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
medium egg1
-
light soy sauce1 Tbsp
-
fish sauce plus 2 tsp1 Tbsp
-
water plus 2 Tbsp boiling water1000 g
-
caster sugar2 Tbsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
lime freshly squeezed juice only½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
4 g
Kalorien
120 kJ /
29 kcal
Fett
0.9 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5 Min
Buddha's Delight
55 Min
Seafood Laksa
25 Min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 Std.
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Green Curry Chicken
55 Min