Geräte & Zubehör
Italian Crusted Lamb
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
4 portions
Zutaten
-
fresh rosemary leaves only5 stalks
-
fresh basil leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh oregano leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh parsley leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
garlic cloves8
-
lemons finely grated zest and juice2
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces (2 cm)3
-
boneless lamb leg1500 g
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portions
Protein
24.8 g
Kalorien
1182 kJ /
282.5 kcal
Fett
19.2 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ENTERTAINING MADE EASY
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken Tagine
25 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min