Geräte & Zubehör
Red Cabbage and Chicken Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
41.8 g
Kalorien
2243 kJ /
536 kcal
Fett
36.4 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Low Carb Lasagne
1 Std. 30 Min
Squash and Broccoli Salad
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min