Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken
- 1 uncooked, whole chicken (1.2 - 1.4 kg)
- 1 lemon, flesh only (reserving thin peelings of skin)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp paprika
- 1 Tbsp fine sea salt
Pumpkin Soup
- 120 g leeks, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 700 g butternut squash, deseeded, peeled and cut in pieces (5 cm)
- 950 g water
- 230 g potatoes, small, (approx. 5), skins on, cut in eighths
- 170 g carrots (approx. 2), cut in pieces (2-3 cm)
Gravy
- 1 Tbsp olive oil
- 300 g banana shallots (approx. 8), halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
-
1 - 2
tsp chicken stock paste (see tips), to taste
oder 1 - 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, to taste - 250 g water
- 120 g red wine
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g broccoli, cut in large florets
- 20 fresh green beans, trimmed
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2110 kJ / 502 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
- Fett
- 29 g
- Ballaststoff
- 8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Cashew Chicken
45 Min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Scotch Broth
1h
Beef in Stout
1 godz. 40 min