Geräte & Zubehör
Tuna mornay
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter plus extra for greasing40 g
-
penne pasta300 g
-
boiling water for soaking
-
tasty cheese cut into pieces200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
panko breadcrumbs60 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
plain flour2 tbsp
-
milk350 g
-
canned tuna drained425 g
-
canned sweet corn kernels drained (approx. 250 g after draining)410 g
-
canned creamed corn410 g
-
paprika¼ tsp
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season¼ tsp
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1190.1 mg
Protein
35.7 g
Kalorien
2680.9 kJ /
638.3 kcal
Fett
26.7 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
60.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Zucchini slice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min