Geräte & Zubehör
Steak au Poivre
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
217.4 mg
Protein
69.1 g
Kalorien
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Fett
71.4 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
30.7 g
Kohlenhydrate
5.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 Std. 40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Sangria
10 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min