Geräte & Zubehör
Asian Steamed Side of Salmon
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24.1 g
Kalorien
1317 kJ /
317 kcal
Fett
23.6 g
Kohlenhydrate
1.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SUMMER BUFFET
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1ч. 50 мин.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1ч. 5 мин.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 мин.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ч.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ч. 30 мин.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1ч. 20 мин.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 мин.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 мин.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 мин.
Superfood Salmon Salad
1ч. 5 мин.
Prawn Saganaki
35 мин.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 мин.