Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
TM6 TM5

Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)

4.9 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 12 oz pork short ribs, cut into pieces
  • 2 oz rice wine
  • 1 oz dried shrimp
  • 2 garlic cloves, thinly sliced
  • 1 tsp sesame oil
  • ½ oz dried mushrooms
  • 35 oz chicken broth
  • 14 oz Chinese cabbage, cut into pieces (1 in.)
  • 5 oz bamboo shoots, fresh, cut into pieces
    oder 5 oz bamboo shoots, canned, drained
  • 4 oz fresh black wood ear mushrooms, cut into pieces
  • 3 ½ oz cooked gingko nuts
  • 5 garlic chives, cut into pieces (2 in.)
  • 1 red chili pepper, stem removed, thinly sliced
  • 4 oz small scallops
  • 2 oz soy sauce
  • 1 oz oyster sauce
  • 10 quail eggs
  • fresh cilantro leaves, to garnish, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
828 kJ / 198 kcal
Protein
21 g
Kohlenhydrate
14 g
Fett
7 g
Ballaststoff
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte