Geräte & Zubehör
Egg Drop Soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
green onions white and green parts, divided6
-
sesame oil1 tsp
-
fresh ginger peeled, in pieces2 oz
-
5 oz Jinhua ham (Chinese ham), in piecesthick cut bacon in pieces5 oz
-
chicken stock low sodium48 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
liquid aminos, e.g. Bragg® divided2 tbsp
-
tofu, firm sliced in strips (approx. 2 in. x ½ in.)12 oz
-
large eggs5
-
ground black pepper to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19 g
Kalorien
933 kJ /
223 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Satisfying Soups
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min