Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
TM6 TM5

Colcannon with Sausages and Guinness Gravy

4.2 (22 Bewertungen)

Zutaten

Colcannon

  • 3 oz lacinato kale, center ribs removed, cut into pieces
  • 24 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces
  • 5 oz whole milk
  • 4 oz water
  • 1 tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 2 tsp olive oil, as needed
  • 12 oz pre-cooked pork sausages, cut on the bias (approx. 2-3 in.)
  • 1 oz unsalted butter, cut into pieces

Guinness® Gravy

  • 1 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 oz all-purpose flour
  • 7 oz beef stock
  • 4 oz Guinness®
    oder 4 oz stout beer
  • 2 tsp sugar
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1774 kJ / 424 kcal
Protein
16 g
Kohlenhydrate
32 g
Fett
26 g
Ballaststoff
2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte