Geräte & Zubehör
Kimchi
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 149 Std.
710 g
Zutaten
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
filtered water2500 g
-
Himalayan salt150 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
apple cored and cut into quarters1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
ground cayenne pepper1 - 2 tsp
-
paprika1 - 2 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
coconut sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 710 g
Natrium
59014.2 mg
Protein
14.8 g
Kalorien
1538.7 kJ /
367.8 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
15.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
84.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Dashi - Japanese stock
45 Min
Carrot kimchi
Keine Bewertungen
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 Std.
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Gado gado
1 Std.
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Sambal oelek
20 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Vanilla wet chai
15 Min
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min