Geräte & Zubehör
Peanut butter and cookie ice cream
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 13 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Ice cream
-
coconut sugar50 g
-
rice malt syrup150 g
-
coconut cream380 g
-
vanilla bean paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
peanut butter of choice (see Tips)100 g
-
biscuits of choice broken into pieces (see Tips)12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
12.1 g
Kalorien
2290.9 kJ /
545.5 kcal
Fett
37.4 g
Ballaststoff
3.5 g
Kohlenhydrate
40.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 Std. 15 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
English muffins
3 Std. 10 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Soy bread with seeds
3 Std. 50 Min
Mighty mouse balls
1 Std. 15 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Noughts and crosses
2 Std. 45 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min