Geräte & Zubehör
Peanut butter and cookie ice cream
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 13 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Ice cream
-
coconut sugar50 g
-
rice malt syrup150 g
-
coconut cream380 g
-
vanilla bean paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
peanut butter of choice (see Tips)100 g
-
biscuits of choice broken into pieces (see Tips)12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
12.1 g
Kalorien
2290.9 kJ /
545.5 kcal
Fett
37.4 g
Ballaststoff
3.5 g
Kohlenhydrate
40.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chai tea
15 Min
Green smoothie
5 Min
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Mint choc chip ice cream
4 Std. 15 Min
Avocado and banana popsicles
4 Std. 5 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2 Std. 10 Min