Geräte & Zubehör
Gluten free sourdough bread
Vorbereitung 1 Std. 20 Min
Gesamt 192 Std. 20 Min
15 slices
Zutaten
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
239.6 mg
Protein
5.7 g
Kalorien
678.3 kJ /
161.5 kcal
Fett
2.8 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
25.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min