Geräte & Zubehör
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
12 portions
Zutaten
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4.6 g
Kalorien
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoff
4.2 g
Kohlenhydrate
28.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Coconut and maca hot chocolate
24 Std. 15 Min
Pumpkin pancakes
1 Std. 35 Min
Pumpkin fritters
35 Min
Vanilla honey cupcakes
1 Std. 20 Min
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min
Better-for-you banana pancakes
30 Min
Basic berry muffins
40 Min