Geräte & Zubehör
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
12 portions
Zutaten
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4.6 g
Kalorien
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoff
4.2 g
Kohlenhydrate
28.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Seeded pastry
15min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Freckle cake
26h 40min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Apple cinnamon muffins
40min
Basic berry muffins
40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min