Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g derili ya da derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (4 fileto, 1 cm kalınlığında) (örn. levrek, çipura, mezgit)
-
1 ½
yk balık sosu
oder 2 adet ançüez, süzdürülmüş -
2
tk susam yağı
oder 4 tk sızma zeytinyağı - 7 - 8 dal dereotu yaprağı
- 500 g su
- 1 portakalın kabuğu, turuncu kısımları
-
600 - 700
g taze tane mısır (5-6 mısır koçanından)
oder 600 - 700 g konserve mısır, süzdürülmüş - 2 tk tuz
- 1 portakalın suyu
- 400 g karışık sebze, dilimlenmiş (5 mm) veya tek lokmalık parçalar halinde (örn. havuç, brokoli, karnabahar)
- 40 g tereyağı
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 godz. 30 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Buharda pişmiş karides
15 min
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15 min
Buharda pişmiş karnabahar
30 Min
Kırmızı Orman Meyveli Smoothie
10 Min
Buharda pişmiş bezelye
20 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Öğütülmüş kahve
5 Min