Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
- 250 g un
- 150 g tam buğday unu
- 40 g ay çekirdeği içi
- 40 g keten tohumu
- 40 g susam tohumu, beyaz
-
25
g yaş maya, ufalanmış
oder 1 paket kuru maya -
5
g bal
oder 5 g şeker - 300 g su, ılık, hamura sürmek için ekstra su
- 20 g elma sirkesi
- 10 g tuz
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için
- Nährwerte
- pro 1 dilim
- Kalorien
- 638.6 kJ / 152.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 24 g
- Fett
- 4.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 0.5 g
- Ballaststoff
- 3.9 g
- Natrium
- 159.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Köy Ekmeği
2 godz.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk