Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Darılı lahana sarması
-
250
g darı tanesi
oder 250 g pilavlık bulgur - 1200 g su
-
6 - 12
yaprak Savoy lahanası (6 büyük veya 12 küçük)
oder 6 - 12 yaprak karalahana, sert damarları alınmış - 180 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 200 g herhangi bir taze mantar (örn. kültür, shiitake, kestane), parçalara bölünmüş (5 cm)
- 20 g tereyağı
- 1 - 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk toz karabiber
Sos
- 30 g tereyağı
- 80 g krema
- ½ - ¾ tk tuz
- ¼ - ½ tk toz karabiber
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kuru Patlıcan Dolması
1h 30 min
Puttanesca Sos
55 min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Keine Bewertungen
Sebzeli Galette
1h 30 min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 godz. 5 min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 min
Yumurtalı Farfalle
1h 30 min
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1 godz. 5 min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Keine Bewertungen