Geräte & Zubehör
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
garlic cloves6
-
fresh red chillies cut in pieces, to taste1 - 2
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
liquid fish stock100 g
-
sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open1
-
fine sea salt1 tsp
-
rice wine30 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
510 kJ /
122 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoff
0.3 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Curry Chicken
1 Std.
Green Curry Chicken
55 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Curry Fish
35 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Steamed Fish
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Prawn Curry
30 Min