Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
TM5 TM6

Broccoli and Cheddar Baked Potatoes

4.2 (50 Bewertungen)

Zutaten

  • 40 oz water
  • 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
  • 6 oz broccoli florets
  • 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
  • 6 oz plain Greek yogurt
    oder 6 oz sour cream
  • 4 oz unsalted butter, softened, cubed
  • 2 oz whole milk
  • ½ tsp salt, to taste (optional)
  • ½ tsp ground black pepper, to taste (optional)
  • ½ tsp paprika
  • salt, to season, and sprinkle potato skins (optional)
  • ground black pepper, to season (optional)
  • 1 tbsp olive oil
  • fresh chives, for garnish, minced

Nährwerte
pro 1 piece
Kalorien
2895 kJ / 692 kcal
Protein
19 g
Kohlenhydrate
39 g
Fett
52 g
Ballaststoff
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte