Geräte & Zubehör
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger peeled1 oz
-
orange juice4 oz
-
soy sauce3 oz
-
sesame oil2 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 1 in.)4
Spicy Rice
-
water35 oz
-
long-grain white rice6 oz
-
vegetable oil, to brush grillonion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved20 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1245 mg
Protein
47 g
Kalorien
2192 kJ /
524 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min