Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
TM6 TM5

Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)

4.8 (26 Bewertungen)

Zutaten

Ginger dipping sauce

  • 120 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
  • 30 g eschalots
  • 100 g oil
  • ½ tsp salt

Chilli dipping sauce

  • 100 g fresh long red chillies, trimmed
  • 20 g fresh ginger, peeled
  • 30 g garlic cloves
  • 100 g white vinegar
  • 1 tsp salt, to taste
  • 2 tsp white sugar, to taste

Nährwerte
pro 1 Complete recipe
Kalorien
2228.9 kJ / 530.6 kcal
Protein
2.6 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Fett
50.9 g
Gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Ballaststoff
10.1 g
Natrium
3376.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte