Geräte & Zubehör
Smoky chipotle beans
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
chipotle chillies in adobo sauce2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
canned tomatoes400 g
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
dried bay leaves2
-
sea salt1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Natrium
3103 mg
Protein
65.6 g
Kalorien
5002.4 kJ /
1191 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
68.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
172.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Tempeh bolognaise
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Chilli con tempeh
20 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Tofu scramble
25 min
Satay noodle salad
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Espresso "baked" beans
35 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min