Geräte & Zubehör
Chakalaka
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
820 g
Zutaten
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
carrots cut into pieces (3 cm)2
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh red bird's eye chillies trimmed2 - 3
-
olive oil20 g
-
tomato paste50 g
-
paprika1 tsp
-
curry powder1 tbsp
-
ripe tomato cut into pieces (3 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tinned baked beans (with sauce - see Tips)300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 820 g
Natrium
3573.8 mg
Protein
25.6 g
Kalorien
3212.1 kJ /
767.7 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoff
32.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
130.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Mealie bread
55 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Rendang curry
30 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Bang bang broccoli
3 Std. 25 Min
Seitan Chilli
25 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.