Geräte & Zubehör
Caramel Sauce
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
400 g
Zutaten
-
light brown sugarsugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 - 250 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Protein
5 g
Kalorien
8545 kJ /
2040 kcal
Fett
111 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
256 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Custard
15 Min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 Std.
Chocolate icing (ganache)
20 Min
Choux Pastry
2 Std.
Whipped Cream
10 Min
Assorted Chocolate Truffles
2 Std. 50 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Caramel Toffees
2 Std.
Chocolate Sauce
10 Min
Hot chocolate
10 Min
Sweet Pastry Tartlets
1 Std. 45 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min