Geräte & Zubehör
Baked Crab Dip
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
10 portions
Zutaten
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10 g
Kalorien
950 kJ /
227 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Fare
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Coffee Shop Egg Bites
50 Min
Chorizo Dip
25 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
New England Clam Chowder
45 Min
Blue Cheese Dressing
5 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Deviled Eggs
20 Min