Geräte & Zubehör
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)1
-
sugar20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste½ tsp
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
salt
-
raw pine nuts30 g
-
small mozzarella balls drained, cut in halves125 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
20 g
Kalorien
2324 kJ /
551 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
6.4 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Savoury Vegetarian Rice
35 Min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Arabian chicken with couscous
45 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Miso Ramen
30 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Lentil and spinach soup
50 Min