Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meatballs
- 80 g stale white bread
- ½ onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp mixed herbs, dried
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g milk
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g button mushrooms, fresh, cut into thin slices
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 200 g cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 39.3 g
- Ballaststoff
- 1.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Yoghurt cake
1h 40min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Vegetable tortilla with chorizo
50 Min
Beef and beer pie
1h 40min
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 Std. 50 Min
Stuffed tomatoes
50 Min