Geräte & Zubehör
Chicken chasseur (Skinnymixers)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
gluten free cornflour (see Tips)25 g
-
water185 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
eschalots cut into halves100 g
-
button mushrooms cut into halves (see Tips)200 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 - 3 sprigs
-
dry white wine100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)30 g
-
tomato paste100 g
-
ground black pepper1 pinch
-
skinless, boneless chicken thighs800 g
-
salt to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1753 mg
Protein
40.4 g
Kalorien
1636.6 kJ /
389.7 kcal
Fett
18.9 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Beef ragu
1h 25min
Beef stroganoff
35min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef and beer pie
1h 40min
Sweet and sour pork
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Baked chicken pizzaiola
55min