Geräte & Zubehör
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Protein
2 g
Kalorien
1024 kJ /
244 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 Std.
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 Std. 15 Min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 Std. 15 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.