Geräte & Zubehör
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Protein
2 g
Kalorien
1024 kJ /
244 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Berry Curd
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1 Std. 10 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Blueberry and Balsamic Dressing
5 Min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min