Geräte & Zubehör
Jiao zi (Chinese dumplings)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
30 pieces
Zutaten
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)200 g
-
celery cut into pieces40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces40 g
-
salt1 ½ tsp
-
mince (pork, chicken or beef)250 g
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tsp
-
dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)1 package
-
water
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
177.5 mg
Protein
2.1 g
Kalorien
148.6 kJ /
35.4 kcal
Fett
1.7 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
2.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Wonton soup (pork)
45 min
Wonton wrappers
55 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Okonomiyaki
30 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Wonton soup
1 godz.