Geräte & Zubehör
Sous-vide Steak
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions
Zutaten
-
New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
rosemary plus extra to garnish2 sprigs
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
701 mg
Protein
50 g
Kalorien
1703 kJ /
407 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min