Sous-vide Steak

4.7 55 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
2 portions

Zutaten

  • New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
    2
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • thyme plus extra to garnish
    4 sprigs
  • rosemary plus extra to garnish
    2 sprigs
  • water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 701 mg
Protein 50 g
Kalorien 1703 kJ / 407 kcal
Fett 23 g
Ballaststoff 0 g
Gesättigte Fettsäuren 8 g
Kohlenhydrate 1 g

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