Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 6.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.3 g
- Ballaststoff
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternative Rezepte
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Beef and beer pie
1h 40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1小时 20 分钟
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min