Kompatible Versionen
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Kohlenhydrate
- 3.4 g
- Fett
- 10.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 1.1 g
- Natrium
- 472.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Thai beef salad
1h 15min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Kung Pao chicken
1h 30min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Gyoza meatballs
35 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20 min
Miso chicken and rice
1h 30min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Wonton soup (pork)
45min
Curry laksa
45min