Geräte & Zubehör
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
470 mg
Protein
2 g
Kalorien
481 kJ /
115 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Holiday Celebration
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Hummus
10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min