Geräte & Zubehör
Smoky Black Bean Soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onions in pieces6 oz
-
tomato paste2 ½ oz
-
garlic cloves2
-
chipotle chilies, canned to taste1 - 2
-
vegetable stock paste1 tsp
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
black beans (14.5 oz ea.), rinsed and drained2 cans
-
frozen sweet corn4 oz
-
water8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
sour cream to serve
-
chopped fresh cilantro to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
383 mg
Protein
14 g
Kalorien
1092 kJ /
261 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
15 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Pumpkin Chili
50 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Black Beans
30 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetarian Chili
50 Min