Geräte & Zubehör
Champignonsaus met room en witte wijn
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1 pot
Zutaten
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1636 mg
Protein
13 g
Kalorien
3309 kJ /
789 kcal
Fett
62 g
Ballaststoff
10.3 g
Gesättigte Fettsäuren
49 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Bechamelsaus
15 Min
Groene pepersaus
20 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Bloemkool met kaas
55 Min