Kompatible Versionen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1753 kJ / 418 kcal
- Protein
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 33 g
- Fett
- 25 g
- Ballaststoff
- 6.4 g
Alternative Rezepte
Bloemkool met kaas
55min
Aardappelpuree
45 min
Gekookte pasta
20 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Gekookte eieren
20 min
Bechamelsaus
15 min
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Vislasagne met asperges en prei
1h 30 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min