Kompatible Versionen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1753 kJ / 418 kcal
- Protein
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 33 g
- Fett
- 25 g
- Ballaststoff
- 6.4 g
Alternative Rezepte
Gekookte eieren
20 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Aardappelpuree
45 min
Bloemkool met kaas
55 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Geroerbakte groenten
10min
Eenvoudige appeltaart
45 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min