Geräte & Zubehör
Groene pepersaus
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2.7 g
Kalorien
688 kJ /
165.6 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
9.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Aardappelpuree
45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Bearnaisesaus
20 Min