Geräte & Zubehör
Basis brooddeeg
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
1 beker
Zutaten
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
2 - 3 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist20 - 25 g
-
bloem400 g
-
30 g boterolijfolie en meer om in te vetten30 g
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Protein
50 g
Kalorien
7347 kJ /
1755 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
18.5 g
Kohlenhydrate
308 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Skelethoofden
5 Std.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Boerenbrood
2 Std.
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Snel brood
50 Min
Basisrecept Brood
3 Std.
Melkbrood
2 Std. 20 Min