Geräte & Zubehör
Roast Potatoes (Betty)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1362 mg
Protein
8 g
Kalorien
1544 kJ /
369 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Avocado Tuna Salad
5 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Asian Stir Fry with Noodles
1 Std. 5 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min